Sähköasennukset ja sähkötyöt Turussa

Kun kaipaat sähkömiestä kohteeseesi, olipa kyseessä sitten omakotitalo, rivitalo tai vaikka teollisuushalli, olemme apunasi Turussa ja lähikunnissa.

Ota yhteyttä

Toteutamme sähköasennukset joko valmiiden suunnitelmien pohjalta tai halutessasi teemme myös sähkösuunnitelmat. Kohteiden sähköurakoinnit toteutamme kokonaisvaltaisesti, sisältäen tele- ja atk-asennukset. Isotkin sähköurakoinnit onnistuvat kauttamme.

Sähkösaneeraukset

Remontoitko vanhaa? Teemme myös tarpeesi mukaiset sähkömuutostyöt ja sähköremontit esim. kiinteistöremonttisi yhteydessä, oli kyseessä sitten keittiön sähkötyöt tai kylpyhuoneesi remontin yhteydessä suoritettavat sähkötyöt. Mikäli remonttisi yhteydessä haluat jotain uutta kiinteistöösi, tai jos vaikka kaipaat pihaasi valoa, autamme ja konsultoimme sinua myös tässä.

Pyydä tarjous

Sähkötarvikemyynti

Usein asiakkaamme kysyvät meiltä neuvoa ja mielipidettä sähkökalusteita valittaessa, koska markkinoilla oleva valikoima yllättää useat laajuudellaan ja sähkötuotteissa käytettävät termit ovat "maallikolle" hepreaa. Meiltä saatte kaikki sähköremonttiin ja sähkömiehen töihin tarvittavat sähkötarvikkeet, aina LED-valaisimista pistorasioihin ja ulkovalaisimiin. Kun sähkösaneeraus tai -remontti suunnitellaan hyvin, säästetään kustannuksissa eikä turhaa työtä synny.

Atk- ja teleasennukset

Jotta ette joutuisi tilaamaan sähkömiestä useammasta paikasta, teemme uudiskohteeseesi myös atk-, tele- ja tietoverkkoasennukset ja suunnitelmat. Näin ette joudu etsimään toista ammattilaista tekemään näiden asennuksia, vaan saatte koko paketin saman katon alta.

Sähköasennus

Oletteko rakentamassa uutta taloa ja kaipaatte sähkömiestä? Näetkö silmissäsi uuden kotisi valaistuksen tai tiedätkö, miten haluat uuden keittiösi pistorasiat sijoittaa? Teemme kattavasti sähköasennukset uudisrakennuksiin ja myös remonttikohteisiin. Rakennatpa uutta tai remontoit vanhaa, me autamme sinua sähkötöissäsi. 


Asiakkainamme sähkötöiden tiimoilla ovat niin yksityiset kuin yrityksetkin. Yritysasiakkaillemme tarjoamme sopimusasennuksia ja -huoltoja, jotka räätälöidään kunkin asiakkaan tarpeiden ja kohteen mukaan. Kuluttaja-asiakkaidemme kanssa katsomme, onko asiakkaalle järkevämpää tilata sähkötyöt sähkömieheltä tuntiveloituksella vai urakkana.

Sähköhuollot

Repsottaako kattolamppu, eikö pistorasiaan tule virtaa? Palaako sulake jatkuvasti? Olipa tarpeenanne mikä vaan, olemme etsimäsi sähköliike. 


Teemme kaikki sähkömiehen työt ammattitaidolla ja ripeällä aikataululla, asiakasta kuunnellen. Meille jokainen asiakas on tärkeä, ja hoidamme jokaisen asiakkuutemme niin, että haluatte olla jatkossakin yhteistyössä kanssamme. Jatkossa, kun sähkömiehen tarve yllättää, voitte ottaa sähköhuolto- ja sähköremontointiasioissa meihin yhteyttä tietäen, että homma hoituu.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sähkötöistä

Sähkösuunnittelu

Olemme apunasi myös suunnittelemassa kohteesi sähkötöitä, sillä hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Sähkömiehen näkemys ja mielipide saattaa helpottaa valintaasi, ja kerromme mielellämme myös mikäli et ole aivan varma, että sopiiko esimerkiksi tietty pistorasia kylpyhuoneeseen tai valaisin josta pidät ulos. Olemme sähkötöiden ammattilainen asiakkaidemme makuun.