Sähköasennus

Oletteko rakentamassa uutta taloa ja kaipaatte sähkömiestä? Näetkö silmissäsi uuden kotisi valaistuksen, tai tiedätkö miten haluat uuden keittiösi pistorasiat sijoittaa? Teemme kattavasti sähköasennukset uudisrakennuksiin, ja myös remonttikohteisiin. Rakennatpa uutta tai remontoit vanhaa, me autamme sinua sähkötöissäsi. Asiakkainamme sähkötöiden tiimoilla ovat niin yksityiset kuin yritykset. Yritysasiakkaillemme tarjoamme sopimusasennuksia ja -huoltoja, jotka räätälöidään kunkin asiakkaan tarpeiden ja kohteen mukaan. Kuluttaja-asiakkaidemme kanssa katsomme onko asiakkaalle järkevämpää tilata sähkötyöt sähkömieheltä tuntiveloituksella vai urakkana.

Sähkösanee­rauk­set

Remontoitko vanhaa? Teemme myös tarpeesi mukaiset sähkömuutostyöt ja sähköremontit esim. kiinteistöremonttisi yhteydessä, oli kyseessä sitten keittiön sähkötyöt tai kylpyhuoneesi remontin yhteydessä suoritettavat sähkötyöt. Mikäli remonttisi yhteydessä haluat jotain uutta kiinteistöösi tai jos vaikka kaipaat pihaasi valoa, autamme ja konsultoimme sinua myös tässä.

Sähköhuollot

Repsottaako kattolamppu, eikö pistorasiaan tule virtaa? Palaako sulake jatkuvasti? Olipa tarpeenanne mikä vaan, olemme etsimäsi sähköliike. Teemme kaikki sähkömiehentyöt ammattitaidolla ja ripeällä aikataululla, asiakasta kuunnellen Meille jokainen asiakas on tärkeä, ja hoidamme jokaisen asiakkuutemme niin että haluatte olla jatkossakin yhteistyössä kanssamme. Jatkossa kun sähkömiehen tarve yllättää voitte ottaa sähköhuolto- ja sähköremontointi asioissa meihin yhteyttä, tietäen että homma hoituu.

ATK- ja Teleasennukset

Jotta ette joutuisi tilaamaan sähkömiestä useammasta paikasta, teemme uudiskohteeseesi myös atk- tele- ja tietoverkkoasennukset ja suunnitelmat. Näin ette joudu etsimään toista ammattilaista tekemään näiden asennuksia, vaan saatte koko paketin saman katon alta.

Sähkösuunnit­telu

Olemme apunasi myös suunnittelemassa kohteesi sähkötöitä, sillä hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Sähkömiehen näkemys ja mielipide saattaa helpottaa valintaasi, ja kerromme mielellämme myös mikäli et ole aivan varma että sopiiko esim tietty pistorasia kylpyhuoneeseen, tai valaisin josta pidät ulos. Olemme sähkötöiden ammattilainen asiakkaidemme makuun.

Sähkötarvike­myyn­ti

Usein asiakkaamme kysyvät meiltä neuvoa ja mielipidettä sähkökalusteita valittaessa, koska markkinoilla oleva valikoima yllättää useat laajuudellaan ja sähkötuotteissa käytettävät termit ovat "maallikolle" hepreaa. Meiltä saatte kaikki sähköremonttiin ja sähkömiehentöihin tarvittavat sähkötarvikkeet, aina LED-valaisimista pistorasioihin ja ulkovalaisimiin. Kun sähkösaneeraus tai -remontti suunnitellaan hyvin, säästetään kustannuksissa eikä turhaa työtä synny.

Yhteistyökumppanit: